Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir’in sosyete pazarı açıldı...

Yüreğir’in sosyete pazarı açıldı...

Yüreğir’in sosyete pazarı açıldı...

Yüregir Belediyesi 1 Haziran itibari ile baslayan yeni normallesme süreci ile birlikte sosyete pazarlarini da hizmete açti. Yüregir Belediyesi Sosyete Pazarlari Pazar günleri PTT Evleri Kapali Semt Pazarinda, Çarsamba günleri ise Atakent Kapali Semt Pazarinda hizmet vermeye basladi.


Yüregir Belediyesi korona virüs salgini tedbirlerinin ardindan 1 Haziran’da baslayan normallesme süreci kapsaminda salgin nedeniyle uzun süredir kapali olan sosyete pazarlarini da vatandaslarin hizmetine sundu. Salgin sürecince kapali olan Yüregir Belediyesi Sosyete Pazarlari Pazar günleri PTT Evleri Kapali Semt Pazarinda, Çarsamba günleri ise Atakent Kapali Semt Pazarinda hizmet vermeye basladi.
Devlet ve toplum olarak salginla mücadelenin oldukça basarili bir sekilde sürdürüldügünü belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Dünyada parmakla gösterilen bir ülke olarak sabrimizin karsiligini gördük. 1 Haziran’da yeni bir sürece basladik. Tedbiri elden birakmadan, bütün kurallara uyarak daha güzel günlere kavusacagiz. Yeni normallesme süreci kapsaminda sosyete pazarlarimizi da vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Dikkatli olacagiz. Her sey çok düzgün giderken rehavete kapilmak bizi hiç istemedigimiz durumlara götürebilir. Yasaklara ve kurallara uymayan vatandaslarimizi da nazik bir dille uyarmaya devam etmeliyiz.” seklinde konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı